Brezplačna poštnina

ob nakupu nad 50€

100% varen

in zanesljiv nakup

GSM pomoč

041-888-709

Dobrodošli v naši spletni trgovini

Varen nakup

PODPORA ZA NAŠE KUPCE

Vse naše stranke imate na voljo več načinov, da stopite v stik z nami. Če potrebujete dodatne informacije ali nasvete o izdelkih iz naše ponudbe nas lahko kadarkoli kontaktirate na enega izmed spodaj navedenih kontaktov.

 

KONTAKTI

E-pošta: trgovina.prettyme@gmail.com ( na vaše sporočilo bomo odgovorili v najkrajšem možnem času)

Tel: 030/650 -420

 

 

MOŽNOST MENJAVE IZDELKOV

Vsi se zavedamo edine slabosti nakupa prek spleta in sicer, da izdelkov ne moremo preizkusiti in si jih ogledati v živo, ampak šele po prejemu. 

V primeru, da vam velikost izdelka ne ustreza ali ni ravno izpolnil vaših pričakovanj, lahko izdelek vrnete v roku 14 dni po prejemu. 

 

Na voljo imate:

- menjavo izdelka za večjo/manjšo številko (če je na voljo),

- menjavo z drugim izdelkom (v primeru menjave z dražjim doplačate razliko, v primeru cenejšega se vam razliko povrne na vaš TRR),

- vračilo kupnine.

 

VRAČILA

Prosimo vas, da izdelkov, ki jih želite vrniti ali želite vračilo kupnine vrnete v original embalaži, nepoškodovane in neodišavljene (pazite, da na sebi nimate parfuma ali deodoranta, ki bi se lahko vpil v oblačila). V primeru, da prejmemo poškodovan, odišavljen izdelek oz. v drugačnem stanju kot vam je bil poslan, imamo pravico zavrniti izdelek. 

 

Edini strošek, ki ga lahko imate je strošek poštnine vračila izdelka. Če gre za menjavo vam povratne stroške plačamo mi. 

 

Več informacij o vračilu in garanciji si lahko preberete v POGOJIH POSLOVANJA.